Családbarát munkahelyek kialakítása

A JC360 fejlesztésekor számunkra kiemelten fontos volt, hogy olyan egyedülálló szolgáltatást hozzunk létre, mely gyakorlati megoldást nyújt a távmunka, a rugalmas foglalkoztatás, valamint a családbarát munkahelyek kialakításában és minél szélesebb körben történő elterjesztésében.

Az innovációs fejlesztés által biztosított objektív értékelési rendszer megteremti a lehetőségét, hogy rengeteg partnerünk távmunkában másik településen, megyében vagy akár országban alkalmazhasson szakembereket teljes vagy akár részmunkaidős foglalkoztatásban. Mindemellett aktívan támogatja a kisgyermekes anyukák visszatérését a munkaerő piacra.

A távmunka bevezetésének alapja egy olyan objektív értékelési rendszer, mely a munkavégzés helyétől függetlenül biztosítani tudja a belső feladatok végrehajtásának pontos mérését, átláthatóságát. A JC360 szolgáltatással sikeresen tudjuk mérni mind az irodai, mind a távmunkában történő munkavégzés jellemzőit, melyek könnyen és gyorsan elemezhetőek a teljesítményértékelések során.

A JC360 nagyon nagy segítséget nyújthat mindenkinek, aki átlátható és mérhető folyamatokat szeretne, akár irodában, akár az irodán kívüli rugalmas, családbarát munkavégzés biztonságos és hatékony megvalósításához.

A JC360 a távmunka és a rugalmas, családbarát munkavégzés biztonságos bevezetését teszi lehetővé minden munkahely számára.” –  mondta el szakmai véleményében Tóth Adrienn, a Magyar Távmunka Szövetség elnökségi tagja.

.

Save