Egyszerűbb HR adminisztráció, optimális erőforrás-allokáció 

A JC360 számos terület vezetőjének tud segítséget nyújtani a munkájában, ezek közül az egyik legfontosabb a HR.

“HR szakemberként teljes mértékben elégedett vagyok a JC360 alkalmazással. Rengeteg pályázaton dolgoznak egy időben a kollégák, több helyszínen. Számunkra abszolút elengedhetetlen volt, hogy legyen egy olyan rendszer, amelyben átláthatóan tudjuk kezelni a pályázatok során kifejezetten fontos HR-el kapcsolatos dokumentációt. Mindez alapját képezi a pontos elszámolásnak, bérszámfejtésnek.

 .

A HR központosított, így nagy segítséget jelent, hogy az összes kolléga ugyanazt a programot használja, ugyanabba a rendszerbe jelentkezik be minden helyszínről. Korábban ezeket e-mailes vagy telefonos egyeztetésekkel lehetett csak megoldani, sokkal hosszabb átfutási idővel. Amint a kollégák megtanulták kezelni a rendszert, ez a mi munkánkat is megkönnyítette.”  – árulja el Juhász-Luby Szilvia, az Infokom Innovátor Nonprofit Kft. HR vezetője.

Erőforrás-allokáció: a terhelés optimális elosztása
“A másik jelentős érték, hogy a pontos és objektív mérésnek köszönhetően világosan kimutatható, hogy mely területet kell erősíteni. Amikor egyértelműen szükségessé vált, bővítettük a csapatot, így a JC360 a gyakorlatban is hozzájárul a terhelés egyenletes eloszlásának megvalósításához.” – mondja a szakember.
.