Magyar IT cég üzleti megoldásának sikere Japánban

A JobCTRL Inc. és a tokiói székhelyű Cross Point Solution (CP-SOL) ma bejelentette, hogy kereskedelmi megállapodást kötött a JC360 munkafolyamatokat megreformáló és üzleti hatékonyságot javító megoldás terjesztésére Japánban – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

A JobCTRL gyors hazai és nemzetközi sikereinek alapját a példátlanul sikeres innováció és a mögötte dolgozó profi szoftverfejlesztő csapat jelentette. JC360 megoldásuk egyedüliként nyújt olyan szolgáltatást, mellyel a vállalatok hatékonyságát akár 30%-kal is képesek növelni, a legtöbb iparágban.

A rendszer teljesen újszerű megközelítéssel méri a munkavégzés alatti tevékenységeket és az azzal eltöltött időt, mivel azt már a végzett tevékenység közben dokumentálja. Pontos adatokat szolgáltat a valós teljesítményről, és láthatóvá teszi, hol van lehetőség a produktivitás növelésére. A folyamatok tehát lépésről lépésre követhetők, így valós, mért adatok alapján optimalizálhatóak.

[ JC360 munkaidő-, feladat- és projektelemző szolgáltatás ]

Irodában és otthon dolgozó munkavállalók egy napi munkafolyamata:

Irodában és otthon dolgozó munkavállalók egy napi produktivitása:

[ A fenti kimutatás a JC360 munkaidő-, feladat- és projektelemző szolgáltatás segítségével készült ]

Japánban a munkahelyi reformokkal kapcsolatos erőfeszítések többsége a túlórák csökkentésére, ezzel együtt a munkavégzés tartalmának, hatékonyságának javítására koncentrálnak. A távmunka vagy egyéb rugalmas munkavégzés bevezetése nagy kihívást jelent számukra, mert a feladatok precíz kezelése, nyomonkövetése, a tevékenységek hatékonyságának mérése nem megoldott, komoly problémát okoz.

A felek azt várják az együttműködéstől, hogy a JC360 segít megoldani azokat a problémákat, amelyekkel a munkavégzés megreformálásán dolgozó japán vállalatok szembesülnek. Segítségével elérhető a túlórák számának csökkentése, az optimalizálásra szoruló munkafeladatok kimutatása, a távmunka sikeres bevezetése, vagy pl. az RPA-ba bevont feladatok azonosítása, az automatizáció hatásának mérése.

A tanácsadó cégként japán és magyar (európai) cégek közötti üzleti kapcsolatok létrehozásával és támogatásával foglalkozó Sűdy és Társa Kft. segítségével végzett alapos piackutatás és kitartó munka eredménye az ICT megoldások értékesítésével, bevezetésével és támogatásával foglalkozó CP-SOL-lal való kapcsolatfelvétel majd az együttműködés kialakítása. A CP-SOL 2007-es megalapítása óta a vállalatok ICT környezetére és a rendszertámogató megoldásaira koncentrál, olyan vállalati szintű kérdésekben, mint például az információbiztonsági infrastruktúra kiépítése, így kiváló partnernek bizonyult a JobCTRL Inc. távol-keleti terjeszkedésének növeléséhez.

A szerződés létrejöttével a JobCTRL Inc. így már 13 országban, közel 700 nagyvállalatnak nyújt üzleti hatékonyságnövelő szolgáltatást Perutól Japánig.